Trainingen
Groene balk

Trainingen

PC Hockey Training

Trainingen op verschillende clubs

T.D. Hockey is origineel opgestart als een ondersteuning voor hockeytrainingen bij 3 Belgische clubs. We gaan steeds voor het continue verbeteren van onze trainingen via externe opleidingen van de Vlaamse Hockey Federatie en werken samen met top trainers over heel België. Het duurde dan ook niet lang voordat T.D. Hockey zich als vaste waarde kon vestigen als partner voor hockeytrainingen. We zijn inmiddels actief in veel Vlaamse en Brusselse hockey clubs.

Benieuwd wat T.D. Hockey voor uw club kan betekenen? Op zoek naar een extra trainer voor uw club? Stuur gerust een mail naar info@td-hockey.be en contacteer ons vrijblijvend. We komen ons graag voorstellen en bekijken samen met u de mogelijkheden.

contacteer ons

Hockey Trainingen

Trainingen

Outdoor Hockey Trainingen

Outdoor Hockey is waarschijnlijk de populairste vorm van Hockey in België. Bij T.D. Hockey doen we er dan ook alles aan om deze trainingen steeds opnieuw te evaluaren en te vernieuwen. Op die manier houden behouden we een hoge kwaliteit voor onszelf en onze spelers!

Indoor Hockey Trainingen

Naast Outdoor Hockey zijn we in de winter ook terug te vinden in de zaal. Dezelfde sport, maar toch compleet anders, maar minstens even plezant! We bereiden ons dan ook grondig voor, alvorens het Indoor Hockey seizoen van start gaat.

contacteer ons

Voor jong en oud

Trainingen

Kinderen

Voor kinderen is een nieuwe sport ontdekken vaak een heel avontuur. Bij T.D. Hockey doen we er dan ook alles aan om van dit ontdekken een toffe beleving te maken. We maken oefeningen op maat van de kinderen, hun kwaliteiten en hun kunnen. Door dit alles op een toffe, interactieve manier te omkaderen is de hockeykriebel zeker niet ver weg!

Tieners

Persoonlijke begeleiding van de tieners is bij hockey zeer belangrijk. Het ene kind heeft al pakken ervaring en techniek opgedaan van jongs af aan, maar anderen starten net met de sport. We vinden het bij T.D. Hockey dan ook superbelangrijk om elk kind individueel tips en tricks te geven om hun niveau beetje bij beetje te kunnen verbeteren.

Volwassenen

Ook volwassenen blijven graag in beweging en vinden vaak een uitlaapklep in hockey. De sport die ze als kind altijd speelden, of een sport die ze net hebben leren ontdekken. Op verschillende clubs zijn beiden een mogelijkheid. Wij ondersteunen dan ook beide categorieën, van beginner tot expert!

Senioren

Het is nooit te laat om iets nieuw te leren. Daarom geven we bij T.D. Hockey niet enkel trainingen op clubs met ervaren spelers, maar kan u bij ons ook terecht voor enkele toffe initiaties. Deze initiaties kunnen een veel bredere invulling dan hockey hebben! Zolang we maar in beweging zijn, nietwaar?

contacteer ons

Hockey Clubs Banner

Groene balkG-Hockey

Hockey toegankelijk voor iedereen

Hockey is een sport die toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daar zijn we bij T.D. Hockey van overtuigd. Daarom werken we bij enkele clubs graag samen met een team van experten die trainingen uitwerken voor mensen met een beperking.

G-hockey richt zich tot elke persoon met een lichte beperking. Deze tak van hockey staat open voor iedereen, voor iedere leeftijd en voor alle groepen. De ontwikkeling van G-hockey ligt volop in lijn met de waarden en de educatieve missie van onze geliefkoosde sport.

G-Hockey